De belangrijkste supplementen voor vetverlies

Welke supplementen moet ik nemen om vet te verliezen? Heb ik supplementen nodig? Wij geven onze aanbevelingen!

Het antwoord is eigenlijk vrij eenvoudig. Als je genoeg energie, micronutriënten en mineralen binnenkrijgt en een goede gezondheid beheert, heb je geen supplementen nodig!

Vooral voor vetverlies. Er zijn geen algemene supplementen (degenen die we gemakkelijk online kunnen kopen) die je specifiek vet laten verliezen.

Een supplement is altijd een bonus naast de basisprincipes: gezonde voeding, voldoende slaap, stressmanagement en goede training.

Maar de kans is groot dat jij en ik niet 100% perfect zijn. Dit betekent dat sommige supplementen nuttig kunnen zijn als aanvulling. Niet om meer vet te verliezen, maar om het vetverlies proces duurzaam en gezond te maken.

We hebben een lijst samengesteld van supplementen die je kunnen helpen je doelen te bereiken. Probeer altijd zelf te bepalen welke je fijn vindt en welke niet!

Pre-Workout

De meest voorkomende onder sporters. Het biedt een energieboost in de sportschool en zorgt voor een wakker gevoel en tinteling in je lichaam. De meeste mensen willen graag een 'scoop' nemen voor de training. Het is voor velen een routine geworden! Verplicht? Nee. Geeft het een goede boost? Ja, zeker weten!

Bekijk ondertussen onze daytime en evening/night time pre-workouts met de beste en klinisch bewezen doseringen hieronder!

Rage Of Leonidas 2.0 - Tub (Fury Formula - 570 Grams) - EU 🇪🇺 | Spartathletics 

 

Poseidon's Pump 2.0 - Tub (Pump Formula - 500 Grams) - EU 🇪🇺 | Spartathletics

 

Whey Protein

Pure eiwitten in poedervorm. Een uitstekende manier om een eiwitshake te maken en een geweldige manier om je eiwitdoelen te bereiken als je moeite hebt om het uit voedsel te halen.

Bekijk onze heerlijke Whey Protein hieronder!

War Whey 2.0 - Tub (Whey Protein Isolate - 908 Grams) - EU 🇪🇺 | Spartathletics

 

Elektrolyten

Naast het krijgen van voldoende water, kunnen extra elektrolyten je helpen gehydrateerd en gefocust te houden en goed om te gaan met hoge temperaturen tijdens een vetverliesfase.

Omega 3 Gel Capsules

Over het algemeen goed voor een goede hersen- en hartfunctie.

Multi-Vitamine

Als je moeite hebt om genoeg vitaminen uit je dieet te halen, kan een multivitamine je helpen om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen om een goede lichaamsfunctie te behouden.